Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

21 Oktober 2014  -  Condroz Rally
Een aangename verrassing en twee bevestigingen
Baugnet op Ford Fiesta R5, Princen en Van Woensel op Subaru
Tussen de laatst binnengelopen inschrijvingsformulieren bij de MC Huy, vinden we die van Xavier Baugnet op een... Ford Fiesta R5 en die van Kris Princen en Chris Van Woensel op hun vertrouwde Subaru Impreza’s.

De aangename verrassing is Xavier Baugnet in de Condroz Rally op een Ford Fiesta R5. Trouwens, Kris Princen en Chris Van Woensel bevestigden hun deelname op hun Subaru Impreza WRC’s, de wagens die ze al heel het seizoen hebben ingezet.

 

De klasse RC2 kondigt zich steeds meer aan als de klasse van de toekomst voor de Belgische wedstrijden. In de Condroz krijgen we daarin een bijkomende deelnemer. Xavier Baugnet heeft zich daadwerkelijk ingeschreven aan het stuur van een Ford Fiesta R5! Hij zal zich eerst moeten vertrouwd maken met de gebruiksaanwijzing van de wagen, dat is zeker, maar de lokale rijder toonde in het verleden al bij diverse gelegenheden dat hij zich zeer goed kan aanpassen. Zijn terreinkennis zal een belangrijke troef vormen. We kijken er in alle geval naar uit om hem in actie te zien tegen een Freddy Loix (Skoda Fabia S2000), Cédric Cherain (ook op Ford Fiesta R5), Pieter Tsjoen (Peugeot 208T16 R5) en Vincent Verschueren (Citroën DS3 R5), allen referenties in deze klasse RC2 in volle expansie. Het is tevens de klasse, herhalen we het nogmaals, die in de Condroz een zekere Kris Meeke ontvangt, wiens Citroën DS3 R5 hoog zou moeten eindigen in het algemene klassement. En tenslotte willen we nog vermelden dat er in allerlaatste instantie nog een bijkomende R5 zou kunnen ingeschreven worden, “wait and see” zegt men dan...


Trouwens,  de MC Huy ontving van Kris Princen (Subaru Impreza WRC S12B) en Chris Van Woensel (Subaru Impreza S5), twee vaste waarden in het kampioenschap,  hun deelname. We herinneren er u graag aan dat de eerstgenoemde vier overwinningen behaalde dit seizoen en dat hij er van droomt in schoonheid af te sluiten aan de oevers van de Maas. Maar zijn taak zal niet gemakkelijk worden, dat is het minste dat we kunnen zeggen, want er neemt ook een Noor deel die vastbesloten is hard toe te slaan voor zijn eerste deelname aan een Belgische rally. (foto POM)

 
 
Previous
Condroz Rally   20 Octobre 2014
Op zoek naar vooruitgang op asfalt
Neil Simpson aan de start met een Skoda Fabia S2000
Condroz Rally   22 Octobre 2014
Wie wordt de koning van de 'voorwieltrekkers'?
Lees meer