Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

23 Oktober 2014  -  Condroz Rally
Nog twee bijkomende animatoren
Bouche -Ford Focus WRC- en Vandewauwer -Porsche 997- op de afspraak
De inschrijvingen voor de 41ste Rally van de Condroz zijn afgesloten. Tussen de laatst ingediende formulieren vinden we die van Xavier Bouche en Jean-Pierre Vandewauwer.
De inschrijvingslijst van de Condroz rally werd op het laatste moment nog verrijkt met de inschrijvingen van enkele ronkende namen. Xavier Bouche et Jean-Pierre Vandewauwer zullen van de partij zijn. 

Nog maar één week te gaan voor de 41ste Rally van de Condroz werkelijk aanvangt. Tussen de laatste inschrijvingen die de MC Huy binnen kreeg vonden we die van Xavier Bouche en van Jean-Pierre Vandewauwer.

Eerstgenoemde, die blijft op een beslissende 2de plaats in 2013 aan het stuur van een Citroën, is er deze keer bij op een Ford Focus WRC. Een geducht wapen waarvan hij het potentieel voluit zal willen benutten om op de voorste posten mee te draaien. Hij kan het leven zuur maken van enkele favorieten zoals Petter Solberg en zijn Citroën C4 WRC.

Wat Jean-Pierre Vandewauwer betreft, hij zal (zoals hardnekkige geruchten volhielden) in een Porsche 997 GT3 aantreden. Een heel andere machine dan de vele wagens die hij tot nu toe bestuurde. De Duitse GT zal voor  "Vande"  een prachtige uitdaging vormen. Niemand twijfelt er aan dat hij deze taak met brio zal vervullen en, zoals gewoonlijk, zijn deel van het spektakel zal verzorgen.

Voor het overige blijft er nog een heel klein beetje twijfel rond de Ford Fiesta die Hermen Kobus zal besturen. Wordt het zijn gewoonlijke  Super 2000 of een recentere R5, een identiek exemplaar aan die wagens die ook ter beschikking staan van Cédric Cherain, Xavier Baugnet en Davy Vanneste? We zullen het antwoord spoedig weten...

 
 
Previous
Condroz Rally   22 Octobre 2014
Wie wordt de koning van de 'voorwieltrekkers'?
Condroz Rally   25 Octobre 2014
Ford Escort RS, Opel Kadett GT/E, Porsche 911, enz...
Spektakel verzekerd met de Historics
Lees meer