Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS
Skoda

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

16 Oktober 2014  -  Condroz Rally
WRC,R5,S2000: een overzicht van de deelnemers
Eerste troepenschouw?
Nog maar twee weken wachten en dan gaat de 41ste Condroz Rally in Hoei in alle ernst van start. Ook al worden er nog meerdere inschrijvingen - en niet van de minste - verwacht door de MC Huy, toch wordt het al eens tijd om een overzicht te geven van de aanwezige troepen.
Beginnen we vandaag met de rijders die hun deelname al bevestigd hebben en die aanwezig zullen zijn met een WRC. Buiten de reeds aangekondigde Alexandre Busin (Skoda Fabia WRC) zien we ook nog David Bonjean (Citroën Xsara WRC), Eric Cunin (Skoda Fabia WRC) en Chris Van Woensel (Subaru Impreza WRC). Allen deelnemers die beschikken over een tweeliter WRC.
 
Verder zal Bertrand Grooten van de partij zijn op een Citroën DS3 WRC, een machine van de laatste generatie dus. Maar, we herhalen het nogmaals, er worden op het secretariaat van de MC Huy nog bijkomende inschrijvingen verwacht, met name die van Petter Solberg, Yves Matton en nog vele anderen…
 
Weinig verrassingen wat de R5's betreft: Cédric Cherain (Ford Fiesta), Pieter Tsjoen (Peugeot 208T16) en Vincent Verschueren (Citroën DS3) zullen van de partij zijn, evenals Kris meeke (Citroën DS3) natuurlijk. Tegenstand zal er moeten komen van de concurrenten op de Super 2000, aangevoerd door Freddy Loix (Skoda Fabia), François Kicq (Skoda Fabia) en Davy Vanneste (Peugeot 207).
En het vervolg? Daar hebben we het morgen over, met onder andere de inschrijvingen van de dikke 4x4's (Mitsubishi et Subaru) en de koningen van de achterwielaandrijving… (foto PMO)
 
 
Previous
Condroz Rally   14 Octobre 2014
Hij koos een geducht wapen
Alex Busin op de Skoda Fabia WRC
Condroz Rally   16 Octobre 2014
De moderne communicatiemiddelen.
Lees meer