Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS
Skoda

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

17 Oktober 2014  -  Condroz Rally
Meerdere kandidaten voor de ereplaatsen
Mitsubishi en Subaru
Na de deelnemers aan de WRC, R5 en S2000 kijken we eventjes naar de rijders die zijn ingschreven in de 41ste rally van de Condroz-Hoei met een dikke 4x4 uit de oude Groep N en Groep A. Benadrukken we nog eens dat het gaat om een voorlopige inschrijvingslijst!

Op de traditioneel vettige en gladde wegen van de Rally van de Condroz-Hoei trekken de rijders met een 4x4 zich altijd goed van slag. Naast de favorieten die op de voorste posten verwacht worden aan het stuur van een WRC, R5 en S2000, zijn er velen die dromen van zich op een ereplaats te hijsen met een Groep A of Groep N.

Onder hen Benoît Allard, die de clan van de Mitsubishi's vervoegt op een EvoX, materiaal dat ook gekozen wordt door Franco Arlotti, Marcel Cailloux, Olivier Collard (op een groep A versie), 'heuvelklimmer' Manu Gonay en de Nederlanders Arjen De Koning (op een R4) en Erik Moree.
Anderen blijven trouw aan de Evo 9 versie, onder andere Philip Barbier, Jean-Pierre Destrument, Pierre Theunissen, Ludovic Sougnez (aangekondigd op een R4) en de Nederlander Johan Faes. Om deze (voorlopige) lijst van wagens met het logo van diamantjes te vervolledigen voegen we nog de namen toe van de Nederlanders Hein Jonkers en Piet Van Hoof (die een eerbiedwaardige... maar "gespierde" Evo4 meebrengt).
Wie Mitsubishi zegt, zegt ook... Subaru. De twee Japanse merken leveren altijd een mooie strijd tussen 4x4 machines. Onder de rijders met een (niet-WRC) Subaru hebben we als publiekstrekker de Fransman Alain Deveza, die een terugkeer maakt met de 555 Groep A, een wagen die altijd een speciaal plaatsje heeft in de harten van de liefhebbers. Hij wordt vergezeld van Christophe Castermans, Julien Collette, Yves Doha, David Graindorge en Laurent Léonard. (foto BFO-BRC)

 
 
Previous
Condroz Rally   16 Octobre 2014
De moderne communicatiemiddelen.
Condroz Rally   20 Octobre 2014
Op zoek naar vooruitgang op asfalt
Neil Simpson aan de start met een Skoda Fabia S2000
Lees meer